jag känner mig som en kebab

ja även jag känner en doft av kibabism..

tingelingeling som tåget går ut i vida världen den som 50 öre har får fälja med på färden.
HOOOOIOII mina gullefjun nu har jah nyss vaknat typ eller trude ringde pch väkte mig halv 10 när jag brukar sova till typ 12-3?? blulululuuuui på de :( men jaja nu ska jag fixa mig har aningen bråttom för min buss går om en timma??? damn kommer missa den!! MEN NEJDÅ! :D hah kommer ta lite bilder när jag kommer hem sen puss på er mina små päron! :*

dagens outfit

snyggt eller hur? ;)

hoppe-ti-hopp

Hej mina små gullefjun! <3
Jag har nyss varit ute och hoppat runt i skogen??? hehehehehe. Nee det har jag inte men jag hade kunnat?! :O Nämen alvarligt nu. Hmm.. Jag sitter i mitt rum och har inget liv eftersom att jag måste passa min lillebror, fast det är rätt gött ändå när jag får massa pengar för det ;) ajajaj nog om de ja ska snart sätta mig och platta håret sen kolla runt lite och se vad som händer ikväll så vi hörs sen *:


jävlar i min lilla låda hörru

förlåt mina små älsklingar för att jag inte bloggat nått på ett tag shame on me!
nu för att jag varit såååå elak ska ni få en liten överraskning ikväll (om jag kommer ihåg de) tihihih busig jag är :$ men ni kommer bli glada iallafall! :D men en sak.. ni kommentarar förjävla dåligt har jag kommit på. vad är det för stil va?? jag sitter och bloggar åt er och ni är flera hundra som läser och ändå kommentarar ni knappt? vet ni jag ska börja med om ni kommenterar mycket bloggar jag mycket och om ni kommenterar lite så bloggar jag mindre! så det är ni som avgör om jag ska blogga mycket eller lite tänk på de!




slick slick på er sålänge :*

städa.. vad är det?

Nu har jag precis druckit mitt morgon te (klockan halv 5.. wtf?) yeye jag vänder lite på dygnet ibland.. Men som tur är har jag ju lov nu wie :D Så nu sitter jag och knarkar lady gagas nya låt LOVE IT! plus att jag nu ska vara lite duktig och städa mitt rum, det är inte så fräscht nu om man säger så.. tiihihihihi busigt :$ nämen.. hehe de är inte så lätt att komma in om man säger så HAHAHAH guuud jag är rolig, eller inte så men nästan iaf ;)
slänger nog in ett kort sen på hur det blev puss på er så länge gullefjun <3333




nattinatt

ja mina små gulletussar nu ska jag snart lägga mig och kolla på get him to the greek så sjukt rolig film och blir alltid på så bra humör av den så tänkte kolla på den nu men först ska jag faktist strunta lite i sockerbitarna och vara lite busig och äta lite grönsaker och dipp :$


bästa vän

Godmorgon, eller ah goddag är det ju nu iof.. Gick upp i morse och fixade mig för att gå till skolan men en så sa de bara klick och jag fick nått ryck och gick och la mig igen.. Somnade om till typ 9 och låg och smsade sen gick jag in i duschen och somnade där så satt där i 2 timmar säkert. Yeye sånt händer! :D
Har inte ätit än heller wiiho, 2 dagar snart utan att äta de är fan grymt. Eller... om jag ska vara helt ärlig har jag faktist ätit några godisbitar och druckit ganska mycket te, men det räknas inte som mat. Ska upp och platta håret nu iallafall och se vad som händer ikväll så vi höres ;)

+jag har inte varit i skolan på några dagar så sitter och saknar min trude... :(
kom hit?



mirre och jag vi är goda vänner

sitter här just nu med min bästaste bästa vän mirre <3 mirre är inte som alla andra han är annurlunda. Lurvig och brun, gosig och nått damtararaalala.. men ändå min lilla körv :DD Hihihihiih visst e jag söt :$ och nej jag kan inte rimma.. de är inte min starka sida precis. men men var inte i skolan idag för jag orkade verkligen inte så sket i det och fick världens utskällning av mamma.. :( 
men så kan det gååå vettö.. föresten glömde säga att dieten jag börjat gå på är fan grymm har inte ätit något på hela dagen :D YEEEY *applåder*?? ;)
 



mirre <33333  hahahah ingen kollar i bakgrunden :$$$$$$$$$$$

är du biff?

ja
synd.. för jag är vegetarian ;)

ahahah, goddagens mina små godbitar!
jag har suttit nu i en halvtimma och försökt göra ett videoinlägg men de blir fan inte bra jag bara börjar skratta eller så ringer de.. men jag lovar jag ska göra ett videoinlägg snart! men iallafall, jag sitter hemma just nu och ska dra till bussen snart missade ju den bussen jag skulle ta egentligen för att jag vägrade gå ut när det var mörkt ute för jag är sjukt mörkrädd. men jajjaja nu ska jag göra te och sen kolla på tv i några minuter sen får jag väll gå till bussen.. undrar hur fint mitt hår kommer vara när jag är framme :3 mjaou säger ja bara lockigt och tovigt.. finns det nått finare eller???




gammal och söt bild också rawr! ;)


love


mornmorn!!! :D

Nu är jag klar för att åka till skolan, det ända problemet är att jag insåg att vi har ju idrott nu i någon timma och min tjej enligt fb??! svarar inte när jag ringer (har ringt henne konstant nu i 20 min) så hon sover antagligen och då är det fan inte lätt att väcka den människan... Yeye.. får väll sitta här med mitt söta rosa tecke och rosa filt runnt mig och en kopp te + att jag ska hätmta min bebis katt också är på gos humör :$
och sen... åka till skolan runt 11-12 eftersom att mina andra lektioner börjar 1 :)


aw soett :D


nattinatt?!

Ibland orkar jag fan inte med att alla ska tjata på mig och allt och alla blabla kom dit åk hit, varför gör du så? va med mig? vad ska jag göra? vad tror du? lalala... jag orkar seriöst inte med allt tjat ska bli så gött att bara lägga sig och sova nu snart. Påtal om sova så drömmer jag heelt sjuka saker.. Inatt eller ah igår natt?! drömde jag att jag och min mamma och min lillasyster (som jag inte har??) skulle till en expresso house mack och köpa shai latte till mig så satte sig expediten på en grön flakmoppe och åkte iväg in i skogen och blablabla sen vaknade jag ialla fall av att min lillebror satt och skrek på sin data så gick och drog ut hans internett sladd och la mig och somnade om sen (a) snäll jag är! :D

Men jajaja nog med småpratet, ska lägga mig och starta en film och gosa med min bebis katt och tillslut om jag har tur somna så godnatt mina underbara sötnosar.



mjaou? ;)

film time! :D

Nu är det så att jag har sjukt tråkigt så jag har plågat min lillebror nu i någon timma så de är inte kul längre... Så nu ska vi kolla på trassel så får se om den är lika bra som alla säger så vi höres sen ;)


alla hjärtas.. dag?

Godmorgon! nu har jag nästan precis vaknat och det förta jag alltid gör när jag vaknat är att kolla på mobilen där det stog glad alla   dag älskar dig och sånt sött, då blir man bara så jävla glad när man vet att man har kompisar som bryr sig. Och en till sak jag har kommit på är att idag är ju precis som vilken annan dag som helst bara att det är som en påminnelse att berätta för dem du älskar hur mycket dem betyder för dig. Och att man ska tillägna dagen med dom som betyder mest för dig och det är precis vad jag ska göra! :)
men jajajajaja nu har ni sätt min gulligulliga sida och det får faktist räcka med sånt trams nu, de är inte riktigt min stil ;) eller?!?!?! hah men men, nu när jag orkar... Så ska jag gå upp och göra te och steka en macka.. Och ja precis STEKA en macka för våran berödrost har ju jag råkat göra sönder.. Så jag kom på att man kan ju steka mackor ist då, det är faktist riktigt gott om man steker dom med mycket smör.






jag ska gå och akta mig för att trilla i älven..

eller ska jag?? :O hah närru, nu mina godingar har jag nyss proppat i mig massa chips så nu kommer jag få gött med hull på låren RAWR.. fast egentligen inte så nice om man tänker efter bläääääk... nämen nog om det :D jag klarar mig, jag äter ju bara godsaker nästan så snart rullar jag fram, funderar på att börja med kissies diet eller va tycker ni? ;)
haha anyway ska lägga mig och lyssna på musik nu och se om jag orkar gå till bussen imorn annars får jag väll ligga hemma och tycka synd om mig själv men de gör inte mig nått! :D



två små söta bilder på mig.. njut vafan :$

ja.. vad ska man säga?


rise and shine..?!? hahaahha fu :(

Godmorgon!.. Eller ja.. så god är den ju inte folk har ringt mig hela natten och hela morgonen för att dom vill FÖRSTÖRA MIN SKÖNHETSSÖMN???!?!?! vad är felet lixom? jag har förfan också rätt att få sova??? :'(
denhärbilden tog jag nyss säger vi..  Och när jag inte får sova ser jag inte ut som vanligt jag ser ut såhär.. Men visst är det såhär ni vill se mig så gärna för mig!!




yeees!

Shao snyggingar, nu har jag äntligen fixat min blogg. Letat fan halft ihjäl mig för att hitta någon som kunde fixa den och nu är den fan färdig förutom att de står "aweito" över min my little ponny heest... så jävla ledsen blev jag :( nej men haha jag ska nog lyckas få bort det... någon gång iaf :$ + ATT SKIT HEADERN ÄR SUDDIG!!!! de är fan skamligt, ska hitta någon NU som kan fixa det! hehehehhe jaah så nu ska jag börja blogga ingen YEEEY :D saknat det som fan, tog ju bort den gammla skiten för ett tag sen och har ångrat de ända sedan dess typ. men yeye nu ska jag fixa lite skit och sen kolla på någon film see yeah ;)




RSS 2.0