FAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!

Herregud det går inte att bli surare än vad jag är nu. Vill ni veta varför? Jo.. Jag får inget studiebidrag WTF?!?! Jag är fan i skolan hela jävla tiden ändå får jag inga pengar? Vafan är de liksom.. ÅÅÅÅÅÅÅH så jävla förbannad har bara lust att skjuta någon seriöst..

Helvetes jävla arg kissekatt jävel..

Mornmorn ;D

Vad gör ni såhär tidigt på morgonkvisten? ;) Själv ska jag dra till skolan nu!

 


Come on won't you give me something to remember?

Hihhiih har nyss proppat i mig massa pizza cola godis och glass. ABOOOOW någon är tjock?! Hehe men har också varit ute och brännt av med lite hull. Hoppade studsmatta med min lillebror i någon timma sen blev han sur på mig när jag tog bollen hela tiden hahah. DÅLIG FÖRLORARE!! :*



TJOCKEEEEEEES!

BLOGKEEN!

-  Klicka på bilden och följ mig med blogkeen sötnosas! :*



OMG!!!

Färgat håret BRUNT!!! :'(


Till alla emos nu är det eran dag! Skär Torsdag ;)

Hahahhaha, menar.. Nää de va inte kul.. Men har aldrig fattat varför det heter skär torsdag :(
felåååååt. FAST NÄÄÄ PPPPP. Nu ska jag äta popcorn och dricka påskmust mums!

Miiijaaow gammal bild på mig som brunett ;)

I would swim a thousand miles to see you smile ♥

NÄÄÄ skoja bara, kan inte simma...

H3h3h3h3h3h är sjuuuuukt taggad tills imorn, GOOOOOOD DAMN IT! Hähäh åååh sitter osminkad och då är de alltid lika kul att ta kort eller hur ;) Men tyvärr får ni inte se mitt soeta face, buhuhuh.. Ska baka ugglas frasgodis nu!!





BAHAHAHAHAHA

amanda skulle ta kläder av mig så välter den elefanten ner hela lådan så nu är alla mina underkläder + några byxor på golvet!!! HEJJA DIG ;)





I can be the treble, and baby you can be my bass

HALLÅÅÅÅ jag var var såhär (---) nära på att bli påkörd av en galen lastbil nyss.. Jag typ slängde mig åt sidan och tappade nästan jonas godis.. Fyfan vad rädd jag blev omg :( Hihih men nu ska jag kolla på scrubs och göra te åh äta godis pöss!


bjur på en soet bild + min nya favorit låt :*


shoes <3

Wohodiladi hittar världens snyggaste converse, och jag verkligen älskar converse!! Hähäh har hur många par som helst och massa olika färger, de är sjukt nice hähähäh ;)


MY PRECIUS!!! ska köpa dom dirren den 30onde.


Ursäkta... Men är det någon som har lite mjöl i sitt skafferi, ska nämligen baka bullar :$

Är så jävla sugen på kanel bullar. Det är gal1 jobbigt eftersom att.. JAG HAR INGA!!! Blir snart riktigt ledsen i ögat.. :'( Buhuhuhuh det är synd om mig idag och jag vaknade en havtimma innan bussen gick?!?! Tänkte först bara ligga kvar men så kom min mamma in och tjatade på mig och lalala så det slutade med att jag fick åka till skolan iallafall! Och Trude är inte här heller, OMG not again! Får lite spel på henne, men älskar min tuttis ändå :* Föresten glömde berätta igår att vi hade en föroläsning för goldwells hår grejser så fick man välja sen efteråt vad man ville ha, så jag valde en skit grymm hårsprej som kostar typ 200? och vi fick dom ju gratis så man ba WOHO typ ;)


Vi är kortslutade !

HAHAHAHAHAHA jag dör lite. Jag stog och schamponerade trude förut så fick vi lite damp så skulle vi komma på "kortslut". Men ingen av oss kom på det så vi satt där och sa massa jävla konstiga ord som inte ens finns hahahah!



JAG ÄR EN JÄTTE! omg.. lite läskig bild ändå.. :(
men min trude är söt! <3333

BUMBI POWER!


Hahahahha min hals försvann så fick måla dit en ny :$
Bara för att jag och min babe är bäst och ska köpa domhär söta sakerna
och gå runt med dom i stan och i skolan, grr seximama!


i'm a BIG scary BABYCAKE!

HIHIHHUHHIHIH Nu ska jag sätta mig ute en stund eftersom att det slutat regna och det är nog hyffsat tort ute så får väll ringa upp någon som kan hålla mig sällskap! :D


Awsie, va lite söt på dom här bilderna :*  feta ben.. men men :)



Kid Svensk :D

HON I DEN FILMEN HAR EN LIKADAN FICKLAMPA SOM MIG!!!! Nanannanaanna nu är ni allt avundsjuka va :$
Hähä sitter och äter Ugglas frasgodis och kollar på Kid Svensk, en skit rolig film sitter fan och skrattar ihjäl mig sjukt jävla rolig, älskar finska asså ;) Föresten imorn ska jag iallafall till skolan, saknar trude så måste dit!



If youre going out with someone new, Im going out with someone too..

Tuff tuff säger tåg jävlar. Fan vad sur jag är, FML.
Nej just kidding, SÅ GJORDE JAG INTE DE PPPPPPPP! Felåt vaknade nog på fel sida imorse, har inte varit på humör alls idag. Föresten så har jag suttit och tänkt på att de är så jävla lätt att vara efterklok och jag hatar det :( Nänu Ska lägga mig och kolla på i taket lyser stjärnorna




gammal bild


Varför står min kanin på huvudet i hörnet?

Kom nyss hem från amanda, haha fan va kul vi har. Cyklade till affären och köpte glass och jordgubbar, sen när vi skulle hem var det massa folk utanför typ så lyckas vi ramla i gruset.. HAHA måste sett jävligt roligt ut, jag låg bara och skratta och amanda typ ja vet inte vad hon gjorde men hon började också skratta efter ett tag. Yeye grym dag iallafall nu ska jag lägga mig och kolla på film och dricka te :)

     
buhu..



Walla, meow, fet bild osv.. Vet!

Nu mina små hjärtegull ska jag sova. Får se om jag orkar med skolan imorn annars stannar jag hemma och vilar. Mår dåligt redan nu så imorn kommer det nog inte vara så mycket bättre, menmen så äre ska inte ligga och lipa :D Lägger mig och kollar på i taket lyser stjärnorna nu iallafall. Sweet dreams!



Ny bild också faktiskt, ni borde va stolta över mig :$

I'm feeling like a star, you can't stop my shine!

Chacha bloggen ;)
Varit med min babe amanda hela helgen och vi har tjockat oss med chips cola nutella och massa tjockigheter.. Wääähk, not good! YEAH SCORE, jag kan engelska! Känn på den biiiiaaatch! Hahahah på tala om det, så älskar jag när små 98-95or skriver "beach" till än för dom inte vet hur det stavas så man ba wie, du kalla mig nyss strand?! -.- hhähähä dom små är så söta. eller.. NÄÄÄÄ!! :D
 



Att försöka glömma någon man älskar är som att minnas någon man aldrig träffat.

..


OH MY GOD OH MY GOD. IM IN LOVE, IM IN LOVE AND I CAN NOT GET ENOUGH

Nu är det så mina små plommon att jag är lite HYPER så sitter och katar på alla!!!
Felåt cuties :$ Men man blir såhär bland, cant help it ;)

OSMINKAD OCH KNULLRUFFS LOVE IT!! <333

Mjölk är gott!!!

Sitter i mitt rum med bästa amanda, WIE! :D
Och vi satt och snackade om mjölk förut så sa hon massa om att mjölk va skit äckligt och blablabla och ja ba.. De är ju skit äckligt. och hon ba NEEEEEJ?! och sen va de typ tyst i en stund så började vi gapskratta för de är jag som älskar mjölk och hon hatar det HAHAHAH XD

söt gammal bild ;)

RSS 2.0