Haha?!

Jösses, chilla på livet människor? Haha det är typ fight här men yeah true story Skrillex är tortyr för öronen. :) Eller ska jag vara riktigt ärlig så har jag fassnat lite i början på 1 av deras låtar.. Allt jag lyssnar på iprincip av låten och det ända jag kommer lyssna på från dom. Usch!

Julklappar!

Har hittat alla mina julklappar jag vill ha nu  Det bästa är ju att jag säkert får allt också wiiiie! Kommer nog hinna lägga till massa saker innan jul men än så länge detta iaf :)





Godnatt!

Saknar min älskling! Han har varit i Stockholm sedan i Måndags och kommer inte hit förens Fredag. FML säger jag bara..

Glömde..

Tog kort ute förut, lite likt mitt andra kort.. Men har ju andra saker på mighallå + att det snöar OCH jultomten tog pissepaous hos grannen tydligen??? Så fick den jäveln med på bild! Inte många gubbar som klår mig inte  Men ni måste vara tysta om detta. Han vet inget om det än, och det man inte vet dör man inte av :*  (han gav mig en mini julgran med mini presenter också, en 10a i varje paket. GÖLLI!)

Jag går i säng med min lärare!

Gittan är KB!!!


En enkel tulipan uppå bemärkelseda'n

Grattis på min födelsedag, wiiiietoltotlolotlo  :)
Nä snart är det dags att Vaknade av att mamma försökte få mig till skolan, gick det bra? Neeeeej. HAHA skippa skolan idag, det är ju min födelsedag hallå  Så mami gjorde fruckost till mig och nu står hon och ska laga middag!! Så jävla gott ska det bli. ÄLSKAR POTATIS!!! Och så pratade jag med min lilla Daniel nyss också, så söt är han :) FAST, är riktigt sur just nu. Min lärare smsade mig nyss och sa att jag skulle till skolan imorn för att visa henne ett arbete?! Så jävla in åt helvete onödigt. Är ju liksom ledig på fredagar men neeeej. Fan asså. SADFACE!
Ska gå och fixa till mitt löshår nu, ska ju ha det bara i helgen sen sätter jag in med vaw på måndag eller tisdag. Fatta vad härligt!



Snygg från Gina!

Är så kär i dom här kläderna så det går inte. I have to buy it!!

Veckans schema:


Gårdagens status!


Tiden läker inga sår , man lär sig bara att leva med smärtan.


Idag!

Tjuuuuusan, kom nyss in rökt som fan asså ABOOOOW ;) Hahah, eskö! Vaknade idag och klippte 2 kunder, alltid nice att tjäna pengar förfan pus att jag fyller år snart ska få pengar och sätta i löshår med wax. Haha föresten Daniel är så söt va, han sa igår att jag skulle få 99 rosor när jag fyller år GULLI!! :* Har tagit lite kort idag också, så har ett heeeeelt nytt lager typ haha! Jag har lite för mycket fritid tror jag trololo :)

Dejtar kudden snart eftersom att ingen annan jude vill dejta mig..

Suttit och snackat med Daniel hela kvällen typ, haha fööööör go kille! :D
Trött som fan är jag också. Eller nej, det är jag inte? HAHA fan skriver jag, tänkte att jag brukar bli trött på kvällen men näe. Kollat på Idol och en halv film med mami också och justeeeeee pappa fixade min plattång<3<3<3 Han typ återuppstog, yeeey! :D

Fan va fett!

jag har en dubbelgångare. Henne måste jag lära känna!

Psykbryt!!!

ASSÅ OMG MIN PLATTÅNG ÄR SÖNDER!?!?!?!!?!? </3
Typ brb går och dör? Nej men förfan vad ska man göra? Försökt att laga den men de går väl sådär.. Och vägrar använda min mammas plattång, asså den är gammal och är som att platta håret med en jävla TEGELSTEN! Fuck my fucking life GAAAAH... :'(

Sjukling..

Shenaa, ligger och har gottat ner mig i min underbara säng med kaffe och lite godis och ska snart titta på film. Blir antagligen någon tecknad disney film! Min söta mamma ringde också och sa att hon skulle köpa chips till mig också och laga spagetti och köttfärsås till mig, iiih love u<3 Ska nog göra om bloggen lite imorn, nyss gjort det men är redan trött på denna designen jag har nu. FUL SOM STRYK! Men aao, ska först försöka bli frisk tills imorn så jag kan ta lite nya bilder, börjar bli tomt här i mitt lager sörru ;) Hehehe.
Korthårig och söt, eller hur? :$

Önskelista!

Weeeei, jag fyller år snart! Så ska bli lite bortskämd ihi :$

Håll hårt i din goda vän!

Sitter här i min underbart underbara säng och dricker oboy och äter choklad! MMMMMMMmmh, marabou ;) Hähäh, men får lov att vara lite fet ibland.. Eller?!?! Anyway, kom på att jag var ju med lilla Amanda igår som jag inte varit med på ett tag. Men kul hade vi haha, as always! Vi lekte med våra mobiler, uppdaterade min till 4s verision och tog lite bilder. Ni kanske kan få nått litet smakprov på 1 bild, men bara ett litet.. PYTTE!!!

RSS 2.0