Sitter och leker.


Skolan är alltid kuuuuuuuul trololo. :) Ska snart ha löshårsteori grejs, underbart! Sen vid halv 12 ska jag åka ner till stan och möta lill Anna som jag ska sätta i löshår på tjihoo. Sen blir jag kvar i Uddevalla tills klockan 6. Kuul?! Nej.. Men ska ju till min lilla älskling så jag klarar mig<3 Hörs sen puss.

Päser!

Helt slutkört om man nu kan skriva så utan att det misstolkas för mycket haha :) Gjort EN JÄVLA MASSA uppgifter som jag innan skitigt i som jag skrev om i inlägget under som ni kanske sett men är iallafall faktiskt ganska stolt över mig själv nu. Väntar också på att mami och Andreas ska komma hem så jag kan få pengar och mer cigg. Väntar också på att det ska bli kväll så jag kan sova sedan åka till skolan sedan åka till Tanum och vara med min älskling <3 Skall ju iof åka buss i 1 och en halv timma så det ser jag inte fram emot. Men ska nog önska mig en enhörning, mange bjuder ju!




My current location!

Har ju ioförsig suttit här i stort sett hela dagen och gjort klart några arbeten och sånt. Rätt skönt att slippa göra någonting på lovet sen. Så tog min tid till att göra klart allt idag när jag ändå inte varit i skolan. Ganska mysigt nu när det är mörkt. Så ska ta och dricka upp mitt kaffe och gå ut på en cigg sen fortsätta och ringa runt lite. Höres!
Gillar min "rosa" stol ;)

Sorry.

Hahahaaha såg förut när jag kollade min blogg och kom på att jag har ju haft samma outfit i flera dagar engligt den? meeeow sexy mama  Men ja iallafall. Satt i löshår med vax. Värsta jag gjort känns det som nu. Kan inte tupera mitt hår lika mycket som jag brukar plus att det är lite för brunt. Har ju blont + bruna slingor i det. FUUUU bruuuunt bajs. Ska sätta i 2 paket till med blont antagligen så jag får lite ordning på skiten! Men så länge, toffs eller sätta i mina BLONDA<3<3 clips med hår. Svårt val, ELLER NAAAE. Men nu ska jag äta mat med mami och vänta på att min underbara pojkvän och min lilla söta plonis bror ska komma hit. Höres <3




Dagens outfit!

Skinnjacka: Vero moda
Linne: Hm
Pälskrage:Hm
Byxor: Nelly
Skor: glömt...

Bakat som fan!

Jösses, har bakat idag så vi har kladdkaka så det räcker i 15 år. Näe men nästan. Bakade 5 kladdkakor och kärleksmums meeow  Iallafall, imorse väckte mamma mig 7 så jag fixade mig och rökte sedan stack jag och mami på utvecklingssamtal. Alltid lika roligt att ha det, right? Efter det drog vi till Torp en snabbis. Och ah just nu sitter jag och väntar på middag eller ah för min del fruckost. MEN DET BÄSTA ÄR ATT MIN ÄLSKLNG KOMMER SNART OCKSÅ!! Wiiiie.


Im sexy and i know it Jävla het lärare jag skulle bli, KB!

Live love laugh.. what about cry hate and die?

Är jag grym eller? pratade med far min nyss. Han ska köpa en Louis Vitton väska till mig  Jag har sån charm så jag kan fjäska till mig precis det jag vill av alla. KLÄM PÅ DEN DU!  Men nej, nu ska jag inte skryta hhehe. Sitter atm i skolan och ska göra permanent!! Tråkigaste skiten man kan göra, men tog en paous nu så sitter och tittar på när trude färgar någons hår. Always fun!




I don’t need sex, life fucks me all the time…

Trust no player, fear no bitch.
Give no pussy, suck no dick.
People play games and are full of shit,
play the role and be the baddest bitch


Trust no player, fear no bitch.
Give no pussy, suck no dick.
People play games and are full of shit,
play the role and be the baddest bitch

Mornmorn!

Tjena snyggingar. Vad gör ni såhär mitt på morgonkvisten?  Själv är man så dum i huvudet så jag är i skolan när jag börjar halv 1. How fun?! Inte alls.. Trude den jäveln dissar mig och "försover" sig när det var hennes fel att jag åkte hit tidigt. FUCK YOU BITCH!  Men nej, det är lungt, JÄTTE LUNGT. Jag älskar ju skolan så kan vara här hur tidigt som helst<3<3<3<3 Eller... Men yeaah buddy, jag ska inte vara så lipig nu. Är pigg som ett svin så det är ju tur det. Sitter och leker lite med datorn så har ju nått att roa mig med.

Osminkad, utan löshår. Do you see the difference?



RSS 2.0