Man kan inte vara älskad av alla, ändå strävar vi efter de...


HAHAHAHHHAHAAHAH

Fyfan dör lite av denhär bilden, mäktig fotograf? ;)


När jag var liten ville jag bli brandman tills jag fick reda på att dom släcker bränder.. :(

Shennaaaarä, tänkte ba ge er lite bilder osv! Tyckte att jag var lite söt utan löshår så ni ska också få se :*


Hårda bud i LYSEKIL!!!

Shaaao fulingar!
Kom nyss hem typ och sitter och ska fixa Rebeccas hår :)
Imorse var det skolavslutning med bästa klassen + tips promenad och grejer, kulkul. Sen efter det åkte jag mami, Marcus, Patricia och Rebecca till Lysekil, STATUS PÅ DET! Åt glass och jordgubbar och hade det nice (tog en jävla massa bilder också heheh) ni gillart ;)






You make me smile when your not even trying


"SUCK MY ****" sorry my mom told me not to put small things in my mouth..

Jappidoo, ska ta min phoniis och lägga mig och lyssna på musik och smsa lite tror jag, sen blir det nog sova. Föresten Älglagård filmen = den sämsta skit jag någonsin sett! Var nere med Andreas förut och skulle hyra film och köpa godis och cola. Så hyrde vi den, satt i flera timmar kändes det som och bara väntade på att den skulle ta slut och kunde inte gå där ifrån heller för ville veta hur den skulle sluta dum som jag är. Men iof vissa saker var rätt roliga men inget mer! Den får -5 av 10 pluppar ;)
NATTI!!!


soet bild!! Bjuuur på den så ni har nått att kolla på ;D


Ibland är tystnaden det bästa sättet att försvara sig sjäv...

.


Some new

Åkte med mami till Torp förut och skulle kolla klänning men hittade inte en enda snygg klänning *snyft*,  men ska dit snart igen och köpa en sak till en sak "blinkblink" sååå ska kolla klänning då :) Men anyway köpte 2 linnen förut iallafall, supersnygga!



nice huh?


ÅÅÅH Paket till mig!

Vad är det? ;)


Det är ju tur att man är biff!

Kollar på Parlamentet och har skit kul hehehehhe, menar det verkligen också heheh eller?!?! Föresten är det bara jag som hatar när det står en gaffeltruck på rummet när man kommer hem? Fuck that! Nej men alvarligt nu hihi ska snart lägga mig och sova men innan det ska jag kolla vad jag ska ha på mig imorn för får alltid panik på morgonen när jag inte hittar nått, SÅÅÅ gör det nu om ni ville veta :)



Im so deep into the shit that i can taste the earth..


Hur gammal är du i efternamn?

 
Nyss gjort klart den nya designen, ERKÄNN FRÄN? ska bara hitta en bra bild till headern så blir det perfa förfaaaaaaaen :D Men i alla fall, sitter med min lilla mor och ska beställa min iphone 4 nu!!!!!! Gladare än gladast typ hähä. Fast hon sitter och skriver nått avtal nu för att jag ska vara i skolan haha, rätt gulligt :$


hahha cp bild :(


Glöm då, lev nu, tänk sen..

Nu åkte precis Rebecca ifrån mig. Buhuhu. Men ska be min lilla mami åka ner med mig till affären så i can köpa some candy! Älskar föresten när vi har släktingar här, speciellt min mormor. Hon ger mig alltid pengar så hon kom in och frågade om jag hade pengar och jag svarar såklart nej så hon slängde till mig 300. HAHA kärlek till henne :*

Iiiiiih min misse turk ska jag döpa den till, hihi!

Det är ljuset som cpar.. Så ser ut som om jag är olika brun överallt
haha... :$

mm

WOOOOH nyss kommit hem och ska snart ut och umgås med alla släktingar och skit men tänkte visa er lite bilder och såååe. Fyfan vad folk det varföresten HELT knökat, massa som gick förbi trampade på mina händer för hade dom bakom mig så har jätte ont nu. Jag ska klippa deras thung!!




HAHA fan vad jag dör av denna bilden, min "moster" bredvid mig
är 150 och jag är 180 typ. GO!


Studenten!

Nu håller jag på att fixa mig inför Jonas student. Guuuuud jag kommer se ut som ett lite för stort troll, jag lovar! :( Hihi men ska be min mami ta kort på min "outfit" sedan så lägger jag ut det när jag kommer hem. Kommer säkert vara massa andra bilder också wuhu? nu blidde ni allt glada vaaaa. Men nu måste jag fort fixa klart mig ska vara klar om 2 timmar!!! BEHÖVER MER TID FML :'(


 

RSS 2.0